UMC Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pregatirea pentru sustinerea testelor de licenta in format electronic se va face la adresa: http://campus.e-shipping.ro
Pentru accesare se pot utiliza 100 perechi nume utilizator/parola de tipul licenta1/licenta1...licenta100/licenta100
Exemplu:
Nume utilizator: licenta23
Parola: licenta23

Author Topic: modificari situatie scolara online  (Read 1291 times)

pipaclub

• Newbie
  • *
    • View Profile
modificari situatie scolara online
« on: September 14, 2010, 11:26:53 am »

Salut , o intrebare la cei cu mai multa autoritate pe aici , am examenul la NEC II pe anul I luat , nota mi-a aparut la situatie scoalara si am stat linistit , dar acuma cand m-am uitat din nou nota era scoasa si pusa liniuta, stiu sigur ca am luat examenul , este de incredere sitemu sau se fac  jonglerii in spate ?? mersi

Napster

• Jr. Member
  • **
  • Şobolan de profesie
    • View Profile
Re: modificari situatie scolara online
« Reply #1 on: September 14, 2010, 12:05:23 pm »

Am un prieten care e intr-o situatie similara, a luat 7 in examen, nota comunicata de profesor alaturi de catalogul sau iar in foaia matricola luata ieri a aparut cu nota 4. Presupun ca se mai intampla si erori de comunicare intre secretariat si profesori dar ar trebui remediate.
Student la EM - MA22 - FT

decanat_nav

• Sr. Member
    • View Profile
Re: modificari situatie scolara online
« Reply #2 on: September 14, 2010, 12:13:57 pm »

incearca sa reverifici peste cateva ore. in mod paradoxal atunci cand secretariatul redeschide catalogul la o materie pentru a adauga alte note, nici un student nu-si mai poate vedea nota la materia respectiva. daca eroarea persista mergi la secretariat si se va rezolva